04-01-2024 · 3 min. leestijd

De wilde wereld van dierenhuiden

Dierenhuid vloerkleden hebben de afgelopen jaren een opvallende opmars gemaakt in de wereld van interieurdesign. Hun exotische en natuurlijke uitstraling maakt ze tot een geweldige aanvulling op verschillende interieurstijlen. In deze blog lees je alles over de verschillende dierenhuid vloerkleden en delen we tips over hoe je ze kunt stylen in jouw interieur.

Koeienhuid vloerkleed Zebra vloerkleed

Koeienhuid: van weide naar woonkamer

Een koeienhuid vloerkleed is een veelzijdige keuze die in diverse interieurstijlen past. Hun neutrale kleuren, meestal in tinten van bruin, zwart en wit, zorgen voor een rustieke en natuurlijke uitstraling. Deze vloerkleden voegen textuur en diepte toe aan een ruimte en zijn ideaal voor een landelijke, boho-chic en industriële inrichting. Plaats een koeienhuid bijvoorbeeld onder een houten eettafel of bij een leren fauteuil voor een rustieke, landelijke uitstraling. 

De wildernis in huis met een zebra vloerkleed

Zebra vloerkleden zijn gedurfd en opvallend. Hun zwart-witte strepen voegen een vleugje extravaganza en contrast toe aan elke ruimte. Deze vloerkleden zijn perfect voor een moderne of eclectische stijl en trekken zeker de aandacht. Combineer met moderne kunst aan de muren voor een eigentijdse uitstraling. Voor wie het een tikkeltje minder wild mag, heeft ook de keuze uit een ton-sur-ton zebraprint. Deze vloerkleden zorgen wel voor extra diepte, maar kunnen perfect gecombineerd worden in een Scandinavisch of Japandi interieur.

Panter vloerkleed Dieren vloerkleed kinderkamer

Panter vloerkleed: roar in style!

Voor de een wellicht een tikkeltje ordinair en de ander kan er maar geen genoeg van krijgen: het panter vloerkleed. Pantervloerkleden voegen een vleugje luxe en een exotisch tintje toe aan je interieur. Deze vloerkleden passen goed bij een glamoureuze of jungle-geïnspireerde inrichting. Combineer met gouden accenten voor extra luxe of voeg wat tropische planten toe voor de finishing touch.

Dieren vloerkleed voor de kinderkamer

Niet alleen volwassenen kunnen genieten van de charme van dierenhuid vloerkleden; ze zijn ook een fantastische keuze voor de kinderkamer. Kinderen hebben vaak een natuurlijke fascinatie voor dieren, en dierenhuiden brengen die fascinatie tot leven. Dierenhuiden kunnen dienen als een basis voor een jungle-thema kamer. Denk aan een zacht schapenvacht, stoer panter vloerkleed of een heus jungle vloerkleed. Bovendien bieden deze vloerkleden een zachte en comfortabele speelruimte voor kinderen om op te spelen en te ontspannen. Het introduceren van dierenhuid als kinderkamer vloerkleed is niet alleen een decoratieve keuze, maar ook een manier om de liefde voor de natuur bij jonge ontdekkingsreizigers te stimuleren!

Breng de natuurlijke schoonheid van de wildernis naar jouw interieur. Of je nu kiest voor een koeienhuid, zebrahuid of pantervloerkleed, met een dierenhuid is de natuur altijd dichtbij.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!