22-01-2020 · 4. min leestijd

4 redenen voor een zilverkleurig tapijt

Waarom voor goud kiezen als zilver ook een optie is? Zilver mag dan een vrij koele kleur zijn, het zorgt wel voor sfeer in huis. Zilverkleurige tapijten zijn rustig en strak, perfect voor in de woonkamer, de buitenlucht en op kantoor. In veel kleden zit zilver verwerkt of de basis is zilverkleurig. Wist je trouwens dat een zilverkleurig tapijt ook goed matcht met andere woonaccessoires? Denk maar aan een combinatie met een metalen lamp of creëer een uniek contrast met hout! Waarom zou je geen zilverkleurig of grijs tapijt in huis halen? Vier redenen waarom je dit wel zou moeten doen!

Zilverkleurige tapijten passen goed bij een moderne woonsfeer

Anno 2020 past een zilverkleurig tapijt helemaal bij een moderne woonsfeer. Is jouw interieur overwegend Scandinavisch? Koop er dan een Scandinavisch kleed bij, in het zilver. Veel tapijten met een subtiel patroon bevatten bij Volero de kleur zilver. Geometrische patronen zijn minimalistisch doch stijlvol, waar veel zilveren varianten van bestaan.

Een zilverkleurig vloerkleed houdt jouw woning clean. Gecombineerd met lichte en zachte tinten komt het zilverkleurige kleed helemaal tot zijn recht. Zorg wel voor een paar donkere items in huis naast al dat lichte zilvergrijs en wit. Gewoon voor de afwisseling! De hele woonlook afmaken? Een houten dekenkist of een knus poefje zijn mooie toevoegingen voor naast jouw zilvergrijze tapijt. 

zilverkleurig-vloerkleed

Zilverkleurig tapijt in de kinderkamer

Een stoer zilverkleurig tapijt voor in de kinderkamer? Er bestaan vele kinderkleden met autobanen. In tegenstelling tot een echte autoweg bevatten deze kleden geen asfalt. De wegen op het kleed zijn zijdezacht, waar kinderen vrij op kunnen cruisen (zonder kleerscheuren). Het autoweg kinderkleed is niet het enige zilverkleurige tapijt waar je gemakkelijk voor zult vallen. Reis naar een wel hele bijzondere dimensie op een ander zilvergrijs kleed: het heelal. Op dit zilverkleurige kleed omringt jouw kind zich met sterren, planeten en ruimte toestellen vliegen. Het is nooit te vroeg om astronaut te worden, nietwaar? Ontdek de eindeloosheid van de ruimte, in het zilver. 

Zilvergrijze vloerkleden staan goed in de buitenlucht

Buiten nog op zoek zijn naar een passend kleed? Een zilverkleurig kleed kan nog wel eens een optie zijn voor jou! Leg een zilvergrijs tapijt op jouw tegels als topping. Veel bohemian en strap zilver grijze buitenkleden bevatten zilver. Heb je thuis een buiteninterieur van bamboe of (steiger)hout? Een bank en tafel? Hier staat een zilverkleurig tapijt enig bij! Je krijgt een fraaie look met deze combinatie van textiel en natuurmaterialen: zacht tapijt met hard bamboe.

Voor de zomer (en de winter) heb je een knus hoekje gecreëerd voor jezelf waar je heerlijk kunt relaxen en een boekje kunt lezen. Neem plaats op het zilveren tapijt: de ideale plek voor een meditatie in de buitenlucht!

Psst denk er een klein tipi-tentje bij en je zou bijna helemaal buiten gaan leven!

zilver-buitenkleed

Zilver is tijdloos

Valt het je al op dat zilveren tapijten in vele soorten verschijnen? Van een vintage vloerkleed, tot hoogpolige tapijten en kindervloerkleden. In alle tapijten zie je een touch of silver terug. Zilver is een neutrale kleur en past daarom in veel woonstijlen. We zien deze gewilde kleur dan ook veel terug in onze industriële vloerkleden en hotel chique voerkleden. Het lichte grijs kleurt goed naast pasteltinten en fellere tinten als okergeel en petrol. Kortom: bovenal is een zilverkleurig tapijt tijdloos!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!